disclaimer Vi jämför endast säkra och säkra primära och sekundära marknadsplatser. Priserna kan vara högre eller lägre än nominellt värde. Som återförsäljningsaggregat kan priserna vara högre än nominellt värde.
Ticket Compare > Om Ticket-Compare™

Om Ticket-Compare™

På Ticket-Compare är vårt mål att göra det lättare för fans att ta till sig sin passion för liveevenemang. Vi gör allt det tunga arbetet genom att söka och jämföra flera biljettsajter för att ge fansen de bästa erbjudandena för deras nästa stora liveevenemang.

Oavsett om det är livesport, musik, festivaler eller konst kan det vara jobbigt att få tag på biljetter till liveevenemang. Biljetter säljer slut i biljettkassan i ett nafs, och webbplatser som har dem i lager har väldigt olika priser. Ticket-Compare syftar till att bli av med smärtan genom att jämföra de bästa erbjudandena på olika biljettsajter och visa dig det bästa priset.

Ticket-Compares banbrytande sökalgoritmer hjälper oss att ge fans möjligheten att skapa verkligt minnesvärda upplevelser över världens bästa arenor. För att upplevelsen att våra användare får en fantastisk upplevelse använder vi vår tjänst granskar vi noggrant alla sajter som vi jämför. Vi tillhandahåller regelbundet webbplatsrecensioner som återspeglar den nuvarande marknadsplatsen, så att användare kan fatta välgrundade beslut om att de ska köpa.

info [–@t–] ticket-compare.com Menachem Begin 121, Tel-Aviv, Israel